Monday, March 27, 2017
YIHR
D4J partneri koji rade na uključivanju omladine potpisali su MoU sa MONT-om_06.03.2017

Partnerët e D4J Nënshkruajnë Memorandum të Mirëkuptimit me MASHT për Aktivitete në Terren

Ministri Arsim Bajrami i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) u bashkua me Programin Kërko Drejtësi (D4J), Nismën e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë (YIHR-KS) dhe Community Building Mitrovica (CBM) në nënshkrimin e një Memorandumi [...]

March 6, 2017 Lajme
16266060_717513968412906_6310232171741854743_n

Konkurs për Punëtorinë mbi të drejtat e njeriut dhe identifikimin e gjuhës diskriminuese në tekste shkollore

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë si pjesë e Programit për Angazhim dhe Barazi (E4E) i financuar nga USAID/ATRC shpallë konkurs për “Punëtorinë mbi të drejtat e njeriut dhe identifikimin e gjuhës diskriminuese në tekste [...]

March 6, 2017 Lajme
kerkese-komisioni-per-arsim-shkence-teknologji-kulture-rini-dhe-sport

YIHR KS: Kërkesë zyrtare për Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë përmes kësaj letre kërkon nga Kuvendi i Kosovës përkatësisht Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport që të organizojë dhe thërrasë në raportim Ministrin e Ministrisë së [...]

February 24, 2017 Lajme
16266060_717513968412906_6310232171741854743_n

Konkurs për Punëtorinë mbi të drejtat e njeriut dhe identifikimin e gjuhës diskriminuese në tekste shkollore

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë si pjesë e Programit për Angazhim dhe Barazi (E4E) i financuar nga USAID/ATRC shpallë konkurs për “Punëtorinë mbi të drejtat e njeriut dhe identifikimin e gjuhës diskriminuese në tekste [...]

February 24, 2017 Lajme

Aktivitetet e ardhshme

No events found