Thirrjet e hapura

Open Call: Projects Coordinator 

Position: Projects Coordinator Youth Initiative for Human Rights – Kosovo is a non-governmental organization established in 2004 which works in promoting and protecting human rights and democratic values, with a focus on the process of dealing with the past, human rights, and the role of youth in Kosovo as well as in the region. YIHR...

Open Call – Human Rights Fellowship

Paid Fellowship Duration: 6 months Starting date: February, 2022 Status: Part-time Place: Prishtina We are delighted to announce the launching of the Human Rights Fellowship Program at  YIHR KS.  Become an active citizen and human rights defender through this Fellowship. We want to hear your voice on social issues and human rights, we want to grow your active engagement in...

Thirrje e hapur – Specialist i Rishikimit dhe Akreditimit

YIHR KS po kërkon një Specialist/e për të përfunduar procedurën e rishikimit dhe akreditimit të Programit për të Drejtat e Njeriut.   Titulli: Specialist i Rishikimit dhe Akreditimit Kontrata: Kontratë për shërbime   Objektiva e projektit  Qëllimi i projektit “Të Rinjtë për Drejtësi” është që të fuqizojë të rinjtë që të kërkojnë drejtësi dhe të bëhen pjesëmarrës aktivë në sektorin...

OPEN CALL FOR TWO (2) SHORT-TERM RESEARCHERS/EDITORS

Youth Initiative for Human Rights in Kosovo (YIHR – KS) is seeking to engage two (2) short-term researchers/editors for collecting, organizing inputs, and producing the first draft of the third joint civil society report on the human rights situation in Kosovo for 2021. Background: The annual human rights report, the 2020 version of which can be...

OPEN CALL: Program Assistant

We are looking for a Program Assistant to join our team! Details about the position:  Place: Prishtina Starting date: October, 2021 Status: Full time Main duties and responsibilities: Support the implementation of activities within the projects; Assist in preparing projects reports, project development and grants writing; Conduct thorough desk research on human rights, rule of law,...

OPEN CALL: External Project Evaluation Expert

APPLY FOR EXTERNAL PROJECT EVALUATION EXPERT POSITION Youth Initiative for Human Rights in Kosovo (YIHR – KS) is seeking an external expert to develop the evaluation of the Improving Access to Justice at the Municipal Level project.  Improving Access to Justice at the Municipal Level project is a 12-month project with the main goal to strengthen...

Open Call – Expert in Peace Building and Education

The Reconciliation and Conflict Transformation Activity is looking for an Expert in Peace Building and Education to prepare the transformational non-formal education program. The transformational non-formal education program aims to become an alternative material for peace education with young people and teachers within the existing formal education. The program will be aimed at secondary schools,...

Thirrje për aplikim: Programi i Bursave për Paqe

Pozita: Bursist/e Afati i fundit për aplikim: 31 maj, 2021 Aplikantët e përshtatshëm: Studentë të rinj nga të gjitha universitetet në Kosovë (18 - 25 vjeç) Vendndodhja: Kosovë Përshkrimi i programit: Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut - Kosovë po organizon një program të bursave tre mujore me pagesë. Pesëmbëdhjetë studentë nga komunitetet shqiptare dhe serbe...

Ekspert/e për Vlerësim të Projektit

APLIKO PËR VLERËSIM TË PROJEKTIT Youth Initiative for Human Rights - Kosovë (YIHR - KS) është duke kërkuar një ekspert për vlerësimin e projektit “Youth for Justice” që mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan/INL. “Youth for Justice” është projekt një vjeçar me qëllimin kryesor për të fuqizuar të rinjtë për të kërkuar drejtësi dhe për t’u...