Serbia | Croatia | Montenegro | Bosnia and Herzegovina

Kërkojmë zyre!

Kërkojmë shtëpi apo banesë me qera për zyre të organizatës, me madhësi nga 160 m² – 200m².

Hapësira e banimit: shtëpia / banesa duhet të ketë 5 – 7 hapësira punuese dhe dy banjo, të ketë ndriçim mjaftueshëm, të jetë e pajisur me nxemje qendrore.

Lokacioni është me rëndësi të jetë në qendër, ndërsa lokacionet e preferuara janë: në qendër (sheshi, prapa teatrit, te Qafa), në Pejton, Aktash (jo më larg se rr. E Dubrovnikut), Parku i Qytetit.

Çmimi max deri ne 1000 € varësisht nga madhësia, lokacioni dhe largësia e qendrës.

Ofertat tuaja mund t’i dergoni deri me datën 13.07.2020 ne email: apply@yihr.org me subjekt “Ofertë për zyre”.

Oferta duhet të përmbajë çmimin, fotografi brenda dhe jashtë objektit, dhe paraqitjen e lokacionit të saktë (google maps apo ndonjë format tjetër) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *