MEDIA

DEKLARATË RRETH NGJARJEVE TË FUNDIT NË VERI TË KOSOVËS

Youth Initiative for Human Rights (YIHR) në Kosovë dhe Serbi janë duke përcjellur me shqetësim situatën e krijuar në veri të Kosovës pas ngjarjeve të fundit, të cilat  kanë ardhur si rezultat i vendimit të fundit të Qeverisë së Kosovës rreth vendosjes së masës së reciprocitetit sa i përket dokumenteve të identifikimit dhe targave...

Open Call for Part-Time Researchers

YIHR KS is seeking two part-time researchers to lead the interviewing and outreaching process of the Virtual Museum of Refugees, for the project “Fostering New Approaches to Youth Reconciliation” funded by the National Endowment for Democracy (NED). We are looking for one Albanian native speaker and one Serbian native speaker. Project Description: Fostering New Approaches to...

OPEN CALL – PROGRAM AND COMMUNICATIONS ASSISTANT

We are looking for one Program and Communications Assistant to join our team. Details about the position: Place: Prishtina Starting date: As soon as possible Duration: 12 months (with the possibility for extension) Status: full time  Main duties and responsibilities: Assist in implementation of all activities within the projects implemented by YIHR KS, Responsible for all...

Open Call for the brand identity design of the Children of War Museum 

Open Call for the brand identity design of the Children of War Museum  Terms of Reference: To establish and develop a brand identity that best represents the purpose of the Children of War Museum. YIHS KS is creating this museum to display the experiences of children during the war in Kosovo through their very personal objects...

Open Call for Expert 

Youth Initiative for Human Rights in Kosovo (YIHR – KS) as part of the Human Rights Network (HRN) is seeking an external expert to develop the methodology with indicators for the assessment of the human rights situation and the reporting methodology for the CSOs human rights reports. Yearly, YIHR KS as part of the Human...

Thirrje për shprehje të interesit: Kompani/Organizatë për realizimin e dy (2) videove informuese

Thirrje për shprehje të interesit: Kompani/Organizatë për realizimin e dy (2) videove informuese Kushtet e Referencës:  Për: Realizimin e dy (2) videove informuese në fushën e të drejtave të njeriut, sistemit të drejtësisë dhe qasjes në drejtësi në kuadër të projektit ‘’Të Rinjtë për Drejtësi’’ të mbështetur nga Departamenti i Shtetit Amerikan/INL. Informata rreth projektit Projekti “Të Rinjtë...

Shoqëria civile në Kosovë dhe Serbi bën thirrje që të respektohet sundimi i ligjit në Deçan

Ne, të nënshkruarit, jemi të shqetësuar për pasojat negative të vazhdueshme të deklaratës së fundit të kryetarit të Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, i cili është zotuar se vendimi i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës për pronësinë e tokës në Manastirin e Deçanit nuk do të zbatohet kurrë. Të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës...