Members

Meet the Team


Uresa Ahmeti

Uresa Ahmeti iu bashkua ekipit të YIHR KS në gusht 2022 si Asistente Programi...

Rita Terstena

Rita iu bashkua YIHR KS si Junior Graphic Designer që nga Dhjetori i vitit...

Blendë Pira

Blendë Pira aktualisht punon si Hulumtuese Ligjore dhe Kordinatore e Programit për Programin për...

Ilir Vitija

Ilir Vitija iu bashkua YIHR KS në tetor 2021 si Kordinator i Projektit për...

Uresa Ahmeti

Uresa Ahmeti iu bashkua ekipit të YIHR KS në gusht 2022 si Asistente Programi...

Bérangère Dailly

Bérangere iu bashkua YIHR KS në Mars 2022 në pozitën e Koordinatores të Projekteve...

ERA CINA

Era iu bashkua YIHR KS në shkurt të 2022 në pozitën e Human Rights...