Arbër Selmani

Arbër Selmani

Bord

Arbër Selmani është gazetar, shkrimtar dhe pjesë e Europe House – Shtëpisë së Evropës në Kosovë. Në vitin 2013-të, ai u shpërblye për punën e tij gazetareske nga UNDP dhe Un Women. Në shtator të vitit 2019-të ai e botoi librin e tij me shkrime kulturore – ‘Kosova në katërmbëdhjetë (14) tregime kulturore’. Ai është aktivist për të drejtat e njeriut dhe një nga katërmbëdhjetë (14) përfituesit nga e mbarë bota të Bursës Sakharov për vitin 2018-të, e ndarë nga Parlamenti Evropian.