Ballina

Kërkojmë zyre!

Kërkojmë zyre! Kërkojmë shtëpi apo banesë me qera për zyre të organizatës, me madhësi nga 160 m² - 200m². Hapësira e banimit: shtëpia / banesa duhet të ketë 5 - 7 hapësira punuese dhe dy banjo, të ketë ndriçim mjaftueshëm, të jetë e pajisur me nxemje qendrore. Lokacioni është me rëndësi të jetë në qendër, ndërsa lokacionet...

Open Call: Small Grants for NGOs

Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) has the pleasure to announce an open call for non – governmental organizations to submit applications for the Small Grants Scheme within the Kosovo Youth Dialogue project supported by the USAID Kosovo. The goal of this scheme is to financially support NGOs that work with different...

Thirrje për shprehje të interesit për Kompani/Organizata për realizimin e gjashtë (6) muraleve

Termat e referencës Për: Realizimin e gjashtë (6) muraleve në gjashtë (6) shkolla të mesme të larta në regjionet Pejë, Ferizaj, Prishtinë dhe Gjakovë, në kuadër të projekti “Youth for Justice/Të Rinjtë për Drejtësi”  të mbështetur nga Departamenti i Shtetit Amerikan/INL. Për organizatën: Youth Initiative for Human Rights (YIHR) fillimisht u krijua si një organizatë joqeveritare rajonale në...

Kursi Online: E drejta për qasje në dokumente publike, llogaridhënia dhe transparenca e institucioneve të drejtësisë në Kosovë

Kursi Online: E drejta për qasje në dokumente publike, llogaridhënia dhe transparenca e institucioneve të drejtësisë në Kosovë Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut në Kosovë po organizon kursin online për të drejtën në qasje të dokumenteve publike (e drejtë e garantuar me Kushtetutën e Kosovës), llogaridhënien dhe transparencën e institucioneve të...

LIVE TALK: QYSH NA MBRON KUSHTETUTA?

Me 9 prill, ne shënojmë Ditën e Kushtetutës. Gjendja aktuale e krijuar na ka sjell në një situatë ku aksionet rrugore po i kthejmë në ato online. Andaj, të enjten (9 prill), duke filluar nga ora 14:00, në Livestream së bashku me Avokatin e Popullit – Hilmi Jashari dhe Avokaten – Rina Kikën po flasim...

Programi i Praktikës për Studentë të Fakultetit Juridik (viti i fundit) dhe Juristë të Diplomuar

Pozita: Praktikant/e Kohëzgjatja: 6 muaj (01 Prill–  30 shtator 2010) Lokacioni: Gjykatat Themelore në Prishtinë, Pejë, Gjakovë, Ferizaj dhe në degët e tyre Lloji i praktikës: Praktikë me kohë të plotë dhe pagesë (200$/ muaj) Youth Initiative for Human Rights (YIHR) fillimisht u krijua si një organizatë joqeveritare rajonale në 2003, e cila më vonë u shndërrua në...