Members

Meet the Team


Bordi

Nita Deda

Nita Deda është një operatore e njohur kulturore në Kosovë me përvojë si drejtoreshë...
Bordi

Vjosa Rexhepi

Vjosa Rexhepi është aktiviste për të drejtat e njeriut, e cila ka qenë e...
Bordi

Besart Lumi

Besart Lumi punon si Këshilltar i Programit të Ballkanit Perëndimor për Fondacionin PeaceNexus, partnerë mbështetës...
Stafi

ART VULA

Art Vula u bë pjesë e ekipit të YIHR në Nëntor të vitit 2022...
Stafi

ANIDA GJURGJIALI

Anida Gjurgjiali përfundoi studimet Bachelor për Gjuhë dhe Letërsi Angleze, kurse studimet Postdiplomike për Demokraci...
Stafi

HANA BERISHA

Hana iu bashkua YIHR KS në nëntor të 2022 në pozitën e Asistentes së...
Stafi

Suzana Marić

Suzana Marić iu bashkua ekipit të YIHR KS në nëntor 2022 si Asistente e...
Stafi

Uresa Ahmeti

Uresa Ahmeti iu bashkua ekipit të YIHR KS në gusht 2022 si Asistente Programi...