Ilir Vitija

Ilir Vitija

Kordinator i Projektit

Ilir Vitija iu bashkua YIHR KS në tetor 2021 si Kordinator i Projektit për të Drejtat e Njeriut dhe Sundimin e Ligjit. Ai është student i diplomuar i drejtësisë, gjatë përvojave të tij të kaluara si praktikant në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, D4D, USAID JSSP, BPRG, dhe punën e tij si hulumtues në QKSS, ai fitoi njohuri të vlefshme të cilat i avancuan më tej interesat e tij për sundimin e ligjit dhe të drejtat e njeriut.