Serbia | Croatia | Montenegro | Bosnia and Herzegovina

Bordi

Nita Deda është një operatore e njohur kulturore në Kosovë me përvojë si drejtoreshë festivali, kuratore muzikore, producente

Besart Lumi punon si Këshilltar i Programit të Ballkanit Perëndimor për Fondacionin PeaceNexus, partnerë mbështetës në Zhvillimin Organizativ

Vjosa Rexhepi është aktiviste për të drejtat e njeriut, e cila ka qenë e angazhuar në aktivitete të

Vjosa Musliu është Asistente Profesore e Marrëdhënieve Ndërkombëtare në VUB. Interesat e saj kërkimore përfshijnë ndërhyrjet ndërkombëtare dhe

Serbeze Haxhiaj është një gazetare investigative dhe redaktore e lajmeve me bazë në Prishtinë, Kosovë, e cila fokusohet