Serbia | Croatia | Montenegro | Bosnia and Herzegovina

Call for Small Grant Schemes 2023

Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) has the pleasure to announce an open call for non – governmental organizations to submit applications for the Small Grants Scheme within the Kosovo Youth Dialogue project supported by the USAID Kosovo. The goal of this scheme is to financially support NGOs that work with different […]

Thirrje e Hapur për Trajnerë

Youth Initiative for Human Rights – Kosovë është duke kërkuar katër (4) trajnerë/e në fushat e prodhimit të videos, fotografisë, storytelling dhe teatrit që t’i bashkohen Programit të Shkëmbimeve Rinore në kuadër të projektit “Kosovo Youth Dialogue” që mbështetet nga USAID. Rreth organizatës: Youth Initiative for Human Rights fillimisht u krijua si një organizatë joqeveritare […]