Serbia | Croatia | Montenegro | Bosnia and Herzegovina

Stafi

Marigona iu bashkua YIHR KS në vitin 2017 në pozitën e Drejtores Ekzekutive. Ajo ka kryer studimet master në Politika

Rina është duke punuar si Koordinatore e Programit për të Drejtat e Njeriut dhe Sundimin e Ligjit në

Enisi iu bashkua YIHR KS në vitin 2018 në pozitën e menaxherit të financave dhe administratës. Para se të punonte për YIHR

Erona iu bashkua me YIHR KS në Janar, 2021 si Asistente e Programit dhe tashmë punon si Zyrtare

Bjeshka iu bashkua YIHR KS në vitin 2017 si hulumtuese e lartë në kuadër të projektit “Pjesëmarrja e të Rinjve në

Blendë Pira aktualisht punon si Hulumtuese Ligjore dhe Kordinatore e Programit për Programin për të Drejtat e Njeriut

Ilir Vitija iu bashkua YIHR KS në tetor 2021 dhe punon si Menaxher i Projektit në programin e

Uresa Ahmeti iu bashkua ekipit të YIHR KS në gusht 2022 dhe punon si Kordinatore e Komunikimeve pasi

Art Vula became part of the YIHR team in November 2022 and he is a Projects Coordinator. He’s

Hana iu bashkua YIHR KS në nëntor të 2022. Ajo është në përfundim të studimeve bachelor në degën

Anida Gjurgjiali përfundoi studimet Bachelor për Gjuhë dhe Letërsi Angleze, kurse studimet Postdiplomike për Demokraci dhe të Drejtat

Rita iu bashkua YIHR KS si dizajnere grafike që nga Dhjetori i vitit 2020. Ajo ka përfunduar studimet

Errnesa iu bashkua YIHR KS në qershor të vitit 2023 si praktikante. Ajo është studente e vitit të