Serbia | Croatia | Montenegro | Bosnia and Herzegovina

Lajmet

REAGIM: Nisma e të Rinjëve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë (YIHR KS) dënon vendimin e KTV-së dhe debatit televiziv KONFRONT për ftesën e Rrustem Mustafës, i dënuar për krime lufte, për të diskutuar mbi procedurat aktuale para Dhomës së Specializuar të Kosovës. Rrustem Mustafa ka qenë ish-komandant i Zonës Operative të Llapit dhe anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së.

Në vitin 2015, Rrustem Mustafa, i njohur si “Remi”, u dënua me katër vite burg për krime lufte nga Gjykata e Apelit. Në bazë të

Read More »